miercuri, 25 august 2010

NOU! Concertul The Wailers & El Negro se muta la Arene !!

Concertul The Wailers & El Negro din 10 septembrie, anuntat initial la Sala Palatului, se muta la Arenele Romane ! Asta face ca pretul biletelor sa se mai ieftineasca, restul coordonatelor raman neschimbate. Tineri si batrani, cunoscatori de reggae sau doar pasionati, va asteptam sa sustinem miscarea reggae din Romania ! Nu uitati de concursul REPUBLIKA VERDE, oferim 2 invitatii pe saptamana pana la eveniment !
COMUNICAT OFICIAL THE WAILERS :
Bucureşti, 26 august 2010 – Concertul pe care renumita trupă The Wailers îl va susţine la Bucureşti, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane. Iniţial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locaţiei fiind determinată de faptul că Arenele Romane sunt mai încăpătoare, oferind o vizibilitate mult mai bună pentru toţi participanţii. Situată în aer liber şi cu o acustică excelentă, locaţia este ideală pentru concertul energic pe care l-au pregătit membrii formaţiei The Wailers. O altă veste bună pentru fanii The Wailers este noul preţ al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un preţ unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui număr cât mai mare de iubitori ai genului reggae. Biletele la concert pot fi achiziţionate online de pe site-urile www.ticketpoint.ro şi www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Organizatorii au decis modificarea locaţiei şi introducerea unui preţ unic al biletelor, pentru ca toţi fanii muzicii The Wailers să se bucure în condiţii excelente de reprezentaţia unică a melodiilor care l-au făcut celebru pe Bob Marley: “I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Could You Be Loved", "Stir It Up", "Redemption Song" şi "One Love”. Programul evenimentului rămâne neschimbat: accesul la concert este permis începând cu ora 20. Concertul de la Bucureşti este organizat de King Size Production şi Bring the Noise.
Despre The Wailers
The Wailers a fost fondată în 1969 chiar de Bob Marley. Din pionieri ai genului reggae, muzicienii au reuşit să transforme acest nou stil muzical într-un adevărat fenomen global, devenind astfel adevărate simboluri Jamaicane pe tot mapamondul. După dispariţia lui Bob Marley în 1981, legenda a fost continuată de basistul Aston “Familyman” Barrett, cel care a adus tinere talente în formaţie. În cei 40 de ani de activitate, The Wailers au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume. Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodată unui album reggae, pentru „The Legend“. Această compilaţie deţine şi recordul celul mai bine vândut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash