vineri, 13 august 2010

CONCURS: Castiga Bilete la THE WAILERS & EL NEGRO!

THE WAILERS , LIVE IN ROMANIA ! 

Renumita trupă The Wailers va reînvia legenda muzicii reggae într-un concert senzaţional, care va avea loc vineri, 10 septembrie 2010, la Arenele Romane. Spectacolul de la Bucureşti face parte din turneul internaţional The 40th Anniversary Tour ce marchează 4 decenii de existenţă a trupeiIn deschiderea formatiei The Wailers, va canta „El Negro”, cea mai buna formatie romaneasca de reggae.
 
NOU: S-a redus pretul biletelor ! Pret general: 90 lei (biletoo.ro)


COMUNICAT OFICIAL THE WAILERS :

Bucureşti, 26 august 2010 – Concertul pe care renumita trupă The Wailers îl va susţine la Bucureşti, pe 10 septembrie 2010, va avea loc la Arenele Romane. Iniţial spectacolul era programat la Sala Palatului, decizia de schimbare a locaţiei fiind determinată de faptul că Arenele Romane sunt mai încăpătoare, oferind o vizibilitate mult mai bună pentru toţi participanţii. Situată în aer liber şi cu o acustică excelentă, locaţia este ideală pentru concertul energic pe care l-au pregătit membrii formaţiei The Wailers. O altă veste bună pentru fanii The Wailers este noul preţ al biletelor. Toate biletele pentru concert vor avea un preţ unic de 90 de lei, pentru a permite accesul la spectacol unui număr cât mai mare de iubitori ai genului reggae. Biletele la concert pot fi achiziţionate online de pe site-urile www.ticketpoint.ro şi www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, A&B Retail One din Vitan, Plazza Mall, precum şi de la casa de bilete a Sălii Palatului. Organizatorii au decis modificarea locaţiei şi introducerea unui preţ unic al biletelor, pentru ca toţi fanii muzicii The Wailers să se bucure în condiţii excelente de reprezentaţia unică a melodiilor care l-au făcut celebru pe Bob Marley: “I Shot the Sheriff", "No Woman, No Cry", "Could You Be Loved", "Stir It Up", "Redemption Song" şi "One Love”. Programul evenimentului rămâne neschimbat: accesul la concert este permis începând cu ora 20. Concertul de la Bucureşti este organizat de King Size Production şi Bring the Noise.
Leaderul trupei „El Negro”, Bogdan Negroiu, declara: “Pentru mine concertul The Wailers reprezinta certitudinea faptului ca muzica reggae nu mai este un OZN pentru Romania. Feedbackul super-pozitiv pe care l-am resimitit la aflarea vestii ca The Wailers vin in Romania, alaturi de miile de oameni care vin de 6 ani incoace la concertele “Tribute to Bob Marley“ organizate de EL NEGRO, arata clar o nevoie de evadare din clasica si sablonata piata muzicala din Romania.
The Wailers, trupa cu care Bob Marley a devenit memorabil pentru intreg Universul, vine in Romania! Intr-un concert care aduce parfumul unei lumi paralele cu sticla televizorului frumos fardata, o lume care inca mai crede in cuvintele cheie: Peace & Love.
Am vazut pe net concerte The Wailers 2010, am vazut pe viu zambetele miilor de oameni la concertul Damian Marley de la Koln, am auzit “Could You Be Love” la finala Campionatului Mondial de Fotbal, vad cata lume cere Bob Marley la emisiunea noastra – Republika Verde. Muzica reggae traieste! Iar pe 10 septembrie o sa fie o seara faina la concertul The Wailers, un concert cu rol teleportabil intr-un spatiu mai verde, mai balansat, mai prietenos.
The Wailers si El Negro. O seara reggae pe care te sfatuiesc sa ti-o rezervi de pe-acum ”
Melodiile celebre care i-au făcut pe Bob Marley and The Wailers liderii incontestabili al stilului reggae, vor răsuna pentru prima dată live la Bucureşti: “I Shot the Sheriff”, “No Woman, No Cry”, “Could You Be Loved”, “Stir It Up”, “Redemption Song” sau “One Love”.
Concertul este un eveniment organizat de King Size Production şi Bring the Noise. 
Despre The Wailers 

Trupa a fost fondată în 1969 de către Bob Marley, împreună cu Bunny Wailer, Peter Tosh şi Barrett Bothers, Aston “Familyman” şi Carly. După 1971, numele oficial a devenit: Bob Marley şi The Wailers. După dispariţia lui Bob Marley în 1981, legenda reggae a continuat sub îndrumarea lui Aston „Familyman” Barret, mâna sa dreaptă. Acesta a integrat tinere talente în trupă şi a cântat alături de artişti internaţionali precum Santana sau Sting.
The Wailers au vândut peste 250 de milioane de albume în întreaga lume. Tot ei au au primit singurul disc de diamant acordat vreodată unui album reggae, pentru „The Legend“. Această compilaţie deţine şi recordul celul mai bine vândut album din istoria muzicii reggae: peste 20 de milioane de exemplare. 
 
CONCURS:

Cu ce ii placea lui Bob Marley sa-si manance gogosile ?
Raspunsul trebuie sa fie in limba engleza, trimis la republikaverde@gmail.com pana pe 8 septembrie.
Concursul are loc si la emisiunea Republika Verde de la radio3net.ro in fiecare marti si miercuri de la 12.00, live pe net.
Scoatem la bataie, saptamanal, pana la eveniment cate 2 invitatii de cate o persoana. Bafta !  

Vezi site-ul EL NEGRO
 
Vezi site-ul REPUBLIKA VERDE
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash