marți, 10 august 2010

Club SUBURBIA inchis definitiv !?

SuburbiaClub Bucuresti: "Nu se mai deschide. Cautam alt spatiu. Cine ne poate ajuta?"
Acesta este mesajul gasit pe pagina facebook a  clubului Suburbia.
SuburbiaClub Bucuresti: "Primarul general a dat o ordonanta prin care se reziliaza contractele de inchiriere la toate spatiile apartinand AFI din centrul vechi. Cam 80 de spatii sunt in situatia asta. Oare cine credeti ca le va lua? :))" 
O situatie clasica, din republika romania. Probabil in locul clubului, in scurt timp vom vedea un restaurant sclipicios si pretios, cu chelneri imbracati in alb si burtosi negri cu masinile parcate langa usa.
SuburbiaClub Bucuresti: "Cand s-a deschis Suburbia centrul vechi era o ruina si nu prezenta interes pt. cocalari, aia erau in Dorobanti. Acum insa mafia va acapara tot. Suburbia - Ultimul bastion underground din centrul vechi se inchide. Speram sa gasim un alt spatiu, poate si cu ajutorul vostru..."
Republika Verde se alatura opiniei generale ca este nevoie de SUBURBIA, un club care conteaza enorm in contextul unei societati din ce in ce mai artificiale si indreptate clar catre nonvalori si jeg.
SuburbiaClub Bucuresti "Situatia e definitiva. Primaria ne-a respins cererea. Ne cautam un alt spatiu propice pentru concerte si evenimente underground. Povestea nu o sa se termine aici, va promitem!"
Asteptam din nou Suburbia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash