marți, 15 februarie 2011

RECOMANDAM: In Dub With Trust

IN DUB WITH TRUST inseamna 10 ore de muzică, construite de 18 artiști, vor fi împărțite între trei trupe live Ragana ( Polonia), iLLBiLLY HiTEC ( Germania), Kaly Live Dub ( Franța), și două Dj seturi realizate de Dani (warm-up) și Matze (after party).

CONCURS !
Republika Verde ofera 2 invitatii single la evenimentul "IN DUB WITH TRUST" de sambata, 19 februarie 2011, Bucuresti, Atelierul de Productie.
Trimite mail la republikaverde@gmail.com si raspunde la intrebarea: "Care e tara de origine trupei Kaly Live Dub si in ce an s-a lansat proiectul?"
Termen limita vineri, 18 februarie 2011, ora 16.00, apoi tragem la sorti.
Prima invitatie este oferita miercuri, 16 februarie la REGGAE RADIOSTATION REPUBLIKA VERDE, in direct pe net intre 12.00 - 13.00 la www.radio3net.ro
 Castigatorii concurului Republika Verde cu 3 invitatii la In Dub We Trust sunt: AmonRa, Alexandra Calin si Kendama Facebook, de la ultimii 2 inca mai asteptam un mail cu datele de contact.Asteptam un replay de la cei 2, daca nu vine pana in ziua evenimentului la ora 16.00 extragem alti 2 participanti.


PREZENTARE:
Kaly Live Dub (Lyon, Franța) este una dintre cele mai vechi si reprezentative trupe de dub din Franța. Cu o istorie de 16 ani pe scena muzicală, cu 10 albume pe piață, nenumarate concerte și prezențe la festivaluri, cei 6 muzicieni vor prezenta ultimul lor album Lightnin’ the Shadows.

Kaly sunt pioneri ai dub-ului francez, iar aceasta se poate traduce printr-o largă prezență de influențe din genuri precum hip hop, electronica și dubstep.

Ragana (Kraków, Polonia) cântă o muzică menită să aducă aminte de conștiința colectivă, de omul de lângă noi. Cu ritmuri clasice de reggae și roots, Ragana este una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae / dub din Polonia.

Ultimul lor album „A long delay ago” este chiar o introducere a sound-ului regăsit pe material. Peste delay-uri și reverburi care dau o putere extraordinară bass-ului și tobelor reci, descoperim vocea plină de armonie a solistei trupei, Jagha.iLLBiLLY HiTEC (Berlin, Germania) este una dintre cele mai promițătoare trupe de electro-break-dub de pe scena germană de profil. Muzica lor combină ritmuri de dubstep, jungle, breakbeat, hip-hop și reggae. Acordul tobelor live, sunetele electronice și vocea puternică a Mc-ului definesc sound-ul eclectic al trupei. Primul lor EP, “BadBoyBass”, ieșit în iunie 2010 semnează colaborări cu Brother Culture, Marlene Johnson, Longfingah și Emanero. 

Evenimentul este realizat cu sprijinul Institutului Polonez, Creative Media Agency și Young Minds;și cu suportul partnerilor media – Kamikaze, Șapte Seri, Kaya Foundation, Feeder, Republica Verde, So Fresh, Muzică Bună, Metropotam, Tilllate, Groove On și Veioza Arte. 

Atelierul de Productie este unul din cele mai noi și mai încăpătoare spații de evenimente din București. În momentul de față Atelierul de Producție se află într-un amplu proces de reamenajare ce cuprinde sunet, lumini, bar, ambient iar evenimentul este primul dupa noul set-up


Reggae, Dub, Jungle, Dubstep, Ragga, Big Beat, Hip Hop, Electronica
BUCUREȘTI 19 februarie, orele 21, ATELIERUL DE PRODUCȚIE (Splaiul Unirii 160).
35 de RON până la ora 24, 45 de RON după ora 24.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash