miercuri, 23 februarie 2011

Acustic EL NEGRO si Cvartetul Cantabile

Republika Verde prezinta vineri, 18 martie 2011 concert ACUSTIC EL NEGRO si Cavrtetul Cantabile.
Construit pe atmosfera roots a sunetelor acustice, este poate cel mai ingrijit concert EL NEGRO din ultima perioada, Cvartetul Cantabile aducand alaturi de spiritul neconventional al trupei, un plus de eleganta, sunet si culoare pura, izvorata din inceputurile muzicii ‘ne-elecrificate’.
Este cel de al doilea concert EL NEGRO ACUSTIC in cei 11 ani de activitate ai trupei, caracterul neconventional al combinarii muzicii reggae impreuna cu un cvartet de coarde fiind deja principala atractie a evenimentului.
Se vor mai alatura trupei numerosi alti artisti prieteni din lumea artistica romaneasca si nu numai.
Si pentru ca o astfel de abordare cerea o locatie speciala, trupa s-a orientat catre un fost cinematograf, actualmente o moderna si echipata sala de concerte. Este vorba de Wings Club, co-parteneri ai evenimentului care sprijina proiectul printr-o punere in scena aparte.
Concertul este preluat atat audio cat si video pentru un material discografic ulterior.
Bogdan Negroiu, solistul EL NEGRO declara: “ Concertele acustice sunt un imens exercitiu de sinceritate muzicala si probabil de aici si interesul urias al publicului, care simte rezonanta ta si i se alatura implicit. Nu te poti ascunde, e ca si cum ai canta in slip si fara inhibitii. Ei bine, pentru ei, publicul nostru de republikani aparte, la acustic EL NEGRO o sa cant gol…”
Republika Verde este cel mai nou crew de atitudine urbana si muzica reggae pe care trupa EL NEGRO l-a infiintat, la care s-au afiliat oameni simpli, artisti de gen si care simt nevoia de o Republika Verde, ca o alternativa a exploziei de prost gust din Republica Romania.
Republika Verde este si numele emisiunii online de muzica reggae de pe radio3net.ro, prezentata de EL NEGRO.
Biletele cota 20 lei si se gasesc la intrarea in Club Wings (Str. Mihai Eminescu nr 127) in seara concertului.
Pregatiti-va pentru o seara gold, in care impresionanta voce a lui Bogdan Negroiu se va armoniza cu suntele de viori si chitari reci, toba se va imprietenii cu sunetul de saxofon si viola, vocea Helennei se va aseza catifelat peste bass-ul acustic, iar toate acestea se vor completa cu partitura vocala a publicului ce va striga din nou, specific reggae: “Oyo”!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash