luni, 2 mai 2011

Radio Republika Verde | Din 16 mai 2011

Si iata ca pornim !

Dupa cum anuntam cu ceva timp in urma, lansam o statie online cu numele Radio Republika Verde.
Desi transmisia este in totalitate (si) video, am pastrat  simbolul "radio" prin care vrem sa impartasim vibratii verzi, noi, fresh, ale unei Republici care mai are sangele sa nu-si generalizeze trairile in masa, in care antirenuntarea, caterinca si muzica  sa uneasca oameni care au puterea sa acuze si sa atace prostul gust si sablonarea din Republica Romania.

Va fi o statie-platforma pentru noi toti, ceilalti - in care gasim reprezantari ale omului nou pe care nu il vedem la TV pentu ca acolo e Zavoranu si Columbeanu si foarte multi oameni tristi. Si saraci. (altfel)

Va fi o Republika Verde in culori, muzica reggae, hand-made stuff, muzica dnb, roots & culture, film si moda - altfel decat pe fashion tv, muzica live din studio si transmisii externe, despre fotografie, festivaluri, muzica electro si de ce nu, dancehall, zbor cu parapanta, discutam, comentam, ne expunem opiniile, realism, ciclism si cinism pacifist.

Republika Verde va invita intr-un spatiu in care te poti regasi, acolo, in procentul mai mic din sondajele oficiale... :)

Fa-ti buletin de Republika Verde!
din 16 mai 2011


ESTI INTERESAT DE O COLABORARE ?
REPUBLIKA VERDE TE ASTEAPTA !

Cautam productii si oameni verzi pentru noua statie ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash