miercuri, 12 ianuarie 2011

REPUBLIKA VERDE Recomanda:

Jah-Army anunta:

Pe data de 12 ianuarie, in club Goblin, are loc prima editie Blazing Vibez pe 2011. Cu aceasta ocazie am pregatit o editie speciala. Pe langa lineup-ul obisnuit, format din Chesarion, Selecta B., Ras T si Phlo vom avea si mai bine de o ora de concert live cu Sensi J. si Mistah Boogie (East Roots Band). De asemenea, vom avea si 100 longdrinks-uri gratis pentru cei ce ne-au sustinut in anul 2010.
Mistah Boogie, solistul vocal East Roots Band, este cunoscut in Romania atat ca selecta, cat si din multele show-uri live alaturi de East Roots. Impreuna cu acestia a fost prezent in 2010 pe scenele majoritatii festivalurilor de gen precum Summerjam Fest 2010, Stufstock 2010 si Iarmaroc. Pe 12 ianuarie, la Blazing Vibez, Mistah Boogie va sustine un show live, in format soundsystem, cu unele dintre cele mai cunoscute piese East Roots, precum si cu piese proprii.
Sensi J. este cunoscut publicului de reggae din colaborarea pe care a avut-o alaturi de Buppy Brown pe piesa Jamrow, inclusa pe EP-ul de debut Zuza Boys and Lennox Buppy Brown – Jamrow, aparut in anul 2010 la Jah Army Records. Pe langa aceasta, Sensi J. a mai sustinut o serie de show-uri live la evenimentele reggae de gen din Bucuresti.
Blazing Vibez este un party reggae cu frecventa saptamanala ce are loc in fiecare miercuri in club Goblin (Str. Smardan nr. 30/Centrul Istoric). In lineup-ul Blazing Vibez au fost inclusi cei mai apreciati selecta din scena reggae romaneasca la momentul actual pentru a avea distractia asigurata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash