miercuri, 10 noiembrie 2010

Fotografiaza si castigi !

Trimite-ne o singura poza facuta de tine si care sa reprezinte REPUBLIKA VERDE in viziunea ta, pune-o pe mail la republikaverde@gmail.comThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it , lasa-ne si numele tau real si la concertul din BUCURESTI (din club The Silver Church, 25 noiembrie 2010) poti castiga un abonamen de 2 persoane PE UN AN, la toate concertele EL NEGRO si la evenimentele Republika Verde + un hanorac reggae REPUBLIKA VERDE + un Tricou EL NEGRO.

Ce zici, te bagi ? :)

Emisie Republika Verde - "REGGAE DIN ROMANIA"

Emisie Martor Republika Verde - "9 noiembrie 2010"
EDITIE SPECIALA REGGAE DIN ROMANIA. Enjoy !

REPUBLIKA VERDE - emisia "REGGAE ROMANESC" 9 noiembrie 2010 from REPUBLIKA VERDE on Vimeo.

Din nou Burn Babylon !

Burn Babylon, cea mai lunga serie de party-uri si concerte reggae si dancehall, revine pentru al 3-lea sezon de evenimente joi, 11 Noiembrie, in Elephant Pub and Live Music (Str. Gabroveni, nr 16/ Centrul Istoric). Burn Babylon – The Comeback il va avea ca invitat special pe artistul de origine elvetiana Keumart ( http://www.myspace.com/keumart ). Lineup-ul va fi completat de Chesarion si East Roots Sound.
Keumart, originar din Elvetia, este un artist ale carui creatii au avut parte de un feedback pozitiv din partea publicului ascultator de hip-hop, reggae si dancehall din toata Europa. De asemenea, acesta a fost desemnat campionul Elvetiei la BeatBox (in anul 2008) si s-a clasat pe primele trei locuri in mai multe competitii europene de profil. Impreuna cu Green Vibe Crew ( http://www.myspace.com/greenvibecrew ) , dar si solo, Keumart a urcat pe scena cu nume mari ale muzicii reggae internationale precum Alfa Blondy, Toots and the Maytals, Groundation, Lee Scratch perry, Capleton sau Buju Banton. Pentru concertul din Bucuresti, Keumart a pregatit un show ce nu trebuie ratat.
Va asteptam pe 11 Noiembrie in Elephant Pub and Live Music pentru deschiderea unui nou sezon de evenimente Burn Babylon. Pretul intrarii este de 10 RON, iar ora inceperii este 22.00.

luni, 1 noiembrie 2010

Dialog la o tigara in studioul Republik Verde...

-Hai s-auziti una tare..
-Ia..
-Stiti de unde e de loc Kingolio?
-...
-Are buletin de Faurei, judetul Galati :)
-:))))
-Si una si mai tare :
-Ia.......
-Si Mike e tot din Faurei :)))))
-Hai fratee.. sa nu-mi zici ca si Obama e tot din Faurei...

(ora 3 dimineata, cunoscatorii de reggae stiu cine sunt personajele)

"Ca-i spune Jah-Jah, Allah, Budha sau Dumnezeu, culorile-s la fel in fiecare curcubeu"
 Pace, fratie si caterinca !

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash