miercuri, 10 noiembrie 2010

Din nou Burn Babylon !

Burn Babylon, cea mai lunga serie de party-uri si concerte reggae si dancehall, revine pentru al 3-lea sezon de evenimente joi, 11 Noiembrie, in Elephant Pub and Live Music (Str. Gabroveni, nr 16/ Centrul Istoric). Burn Babylon – The Comeback il va avea ca invitat special pe artistul de origine elvetiana Keumart ( http://www.myspace.com/keumart ). Lineup-ul va fi completat de Chesarion si East Roots Sound.
Keumart, originar din Elvetia, este un artist ale carui creatii au avut parte de un feedback pozitiv din partea publicului ascultator de hip-hop, reggae si dancehall din toata Europa. De asemenea, acesta a fost desemnat campionul Elvetiei la BeatBox (in anul 2008) si s-a clasat pe primele trei locuri in mai multe competitii europene de profil. Impreuna cu Green Vibe Crew ( http://www.myspace.com/greenvibecrew ) , dar si solo, Keumart a urcat pe scena cu nume mari ale muzicii reggae internationale precum Alfa Blondy, Toots and the Maytals, Groundation, Lee Scratch perry, Capleton sau Buju Banton. Pentru concertul din Bucuresti, Keumart a pregatit un show ce nu trebuie ratat.
Va asteptam pe 11 Noiembrie in Elephant Pub and Live Music pentru deschiderea unui nou sezon de evenimente Burn Babylon. Pretul intrarii este de 10 RON, iar ora inceperii este 22.00.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash