miercuri, 29 septembrie 2010

NOU ! Reggae fara bani ! Saptamanal in Bucuresti

 Republika Verde aduce vesti bune: Blazing Vibez – Party Reggae Saptamanal !

Blazing Vibes Reggae Party este o serie de petreceri reggae cu frecventa saptamanala si intrare gratis ce vor avea loc in Club Goblin (Str. Smardan, nr.30/Centrul Istoric), in fiecare miercuri, incepand cu data de 6 octombrie. Cei mai cunoscuti selecta/DJ din Romania si-au confirmat deja prezenta la serile reggae din club Goblin, printre acestia numarandu-se: Chesarion, Selecta B., Ras Tea, I-Sheba, Phlo, Dani si Raizah.

Astfel, Blazing Vibes este party-ul la care puteti asculta saptamanal cele mai celebre melodii din toate genurile muzicii reggae: roots reggae, rub-a-dub, dancehall, jungle,etc. Prin aceasta serie de petreceri ne propunem sa sustinem in mod constant muzica reggae in Romania si sa oferim un loc de adunare pentru toti iubitorii muzicii reggae.
Pentru lineup-ul primei editii a Blazing Vibes, ce va avea loc pe data de 6 octombrie si-au confirmat prezenta Chesarion, Selecta B., Ras Tea, I-Sheba, Phlo si Dani. 

Ora de incepere este 21.00, intrarea gratis, distractie inclusa. Blazing Vibes este un concept sustinut de Jah Army, East Roots, Republika Verde si Club Goblin.

 ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash