luni, 24 ianuarie 2011

Clip Nou EL NEGRO 2011 - "Over the line"



EL NEGRO - Over The Line, 2011 (muzica: El Negro, Text: Bogdan Negroiu)
O productie: REPUBLIKA VERDE, 2010
Imagine: Florin Campeanu, Editare: Ioana Savu
Cu sprijinul F64, thx SekaZone Tv

www.elnegro.ro

joi, 20 ianuarie 2011

CONCURS CU INVITATII LA TRIBUT MARLEY 2011


Oferim 5 invitatii single (de cate o persoana) la TRIBUT BOB MARLEY editia 2011

REGULAMENT CONCURS:

Fa-ti un cont pe site-ul EL NEGRO si lasa un comentariu in cateva vorbe/randuri/idei ce reprezinta Bob Marley pentru tine.

Toti userii care posteaza, intra automat intr-o tragere la sorti ce va avea loc MIERCURI, 2 februarie 2011, in direct pe net, la emisiunea de reggae REPUBLIKA VERDE de la ora 12.00 pe www.radio3net.ro



CONCURSUL S-A INCHEIAT !

 Revenim cu un mail catre cei care au castigat pentru a va spune cum intrati in posesia invitatiilor. Numele castigatorilor: Ionut, Mihayx, Catalin Gavenescu, Alexa, Tina, Rrrazvan. 
 Felicitari, ne vedem sambata la Fabrica :)

Johnny King - in curand album nou !

Johnny King - NO MORE STRESS
Cooming soon....

joi, 13 ianuarie 2011

Romania, Tribut Marley 2011.

Se anunta din nou o seara magica, pe ritmuri balansate de reggae, asa ca vino sa fi martorul unuia dintre cele mai notabile evenimente romanesti ale anului marca Republika Verde .


Suport : 20 ron (in ziua evenimentului, la intrarea in Club Fabrica)

http://www.elnegro.ro

miercuri, 12 ianuarie 2011

REPUBLIKA VERDE Recomanda:

Jah-Army anunta:

Pe data de 12 ianuarie, in club Goblin, are loc prima editie Blazing Vibez pe 2011. Cu aceasta ocazie am pregatit o editie speciala. Pe langa lineup-ul obisnuit, format din Chesarion, Selecta B., Ras T si Phlo vom avea si mai bine de o ora de concert live cu Sensi J. si Mistah Boogie (East Roots Band). De asemenea, vom avea si 100 longdrinks-uri gratis pentru cei ce ne-au sustinut in anul 2010.
Mistah Boogie, solistul vocal East Roots Band, este cunoscut in Romania atat ca selecta, cat si din multele show-uri live alaturi de East Roots. Impreuna cu acestia a fost prezent in 2010 pe scenele majoritatii festivalurilor de gen precum Summerjam Fest 2010, Stufstock 2010 si Iarmaroc. Pe 12 ianuarie, la Blazing Vibez, Mistah Boogie va sustine un show live, in format soundsystem, cu unele dintre cele mai cunoscute piese East Roots, precum si cu piese proprii.
Sensi J. este cunoscut publicului de reggae din colaborarea pe care a avut-o alaturi de Buppy Brown pe piesa Jamrow, inclusa pe EP-ul de debut Zuza Boys and Lennox Buppy Brown – Jamrow, aparut in anul 2010 la Jah Army Records. Pe langa aceasta, Sensi J. a mai sustinut o serie de show-uri live la evenimentele reggae de gen din Bucuresti.
Blazing Vibez este un party reggae cu frecventa saptamanala ce are loc in fiecare miercuri in club Goblin (Str. Smardan nr. 30/Centrul Istoric). In lineup-ul Blazing Vibez au fost inclusi cei mai apreciati selecta din scena reggae romaneasca la momentul actual pentru a avea distractia asigurata.

Emisie Republika Verde , 11 ianuarie 2011, "Viata e grea?"



Cele mai recente emisii REPUBLIKA VERDE se gasesc pe contul nostru de pe Vimeo dar si (mai nou) pe site-ul Radio3net .

Enjoy :)

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Ne pregatim de TRIBUT BOB MARLEY - editia 2011 !!

Traditionalul Tribut Bob Marley se va desfasura anul acesta la CLUB FABRICA pe 5 februarie 2011 incepand cu 21:00

Si daca in ceilallti ani biletele au fost sold out, multa lume ramanand la propriu in strada, REPUBLIKA VERDE pregateste pentru editia 2011 un eveniment de aceeasi anvergura ca pana acum iar Club Fabrica cu peste cele peste 800 de locuri sustine acest eveniment.


Suport : 20 ron (in ziua evenimentului, la intrarea in Club Fabrica)

 Sustinem impreuna miscarea Reggae in Romania !

FACEBOOK EVENT

RECOMANDAM: Summerjam 2011

RECOMANDAM: ROTOTOM SunSplash